Hautaustoimisto Helsinki, Haaga

Hautaustoimisto Pietétin yksi toimipisteistä sijaitsee Helsingin Haagassa, Munkkiniemen toimiston lisäksi. Olemme tukenasi hautajaisten järjestämisessä elämän vaikeimpina aikoina. Olemme kehittäneet hautaustoimistomme palvelut mahdollisimman vaivattomiksi, jotta suuren surun keskellä osaava ja asiantunteva palvelu on helposti saavutettavissa. Toimimme hienotunteisesti asiakkaan ehdoilla, hautajaisjärjestelyistä laaditun yksityiskohtaisen sopimuksen mukaisesti. Neuvomme ja opastamme kaikissa kuolemantapaukseen liittyvissä kysymyksissä.

Hienotunteinen, kaikessa auttava hautaustoimisto

Toimistoissamme kaikista tärkeintä on ihmisläheinen palvelu, jolla autamme käytännön asioiden hoitumisen surun keskellä. Olemme tukemassa Teitä suuren surun ja hämmennyksen keskellä, tarjoamalla luotettavat ammattilaiset auttamaan kaikissa vaiheissa. Haagan hautaustoimisto pistää huolen, että hautaus ja muistotilaisuus hoituvat Teidän kannaltanne mahdollisimman vaivattomasti.

Tervetuloa – Välkommen

Hautauspalvelu Pietét Oy - Haaga

Helsingin Haagassa sijaitseva hautaustoimisto on hyvien kulkuyhteyksien päässä. Suosittelemme ajanvarausta puhelimitse tai sähköpostitse, niin voimme varmistaa juuri teille varatun asiakaspalvelijan.

Renja Alisalo

Tunnelitie 2
00320 Helsinki

Avoinna ma-pe 9.00-16.00 tai sopimuksen mukaan.
Lauantaisin ajanvarauksella.

puh (09) 726 0711


Päivystys 24 h.
puh (09) 726 0711

email: renja.alisalo@pietet.fi

Avoinna

arkisin 9-16

tai sopimuksen mukaan,

lauantaisin ajanvarauksella.

(09)7260711

Puhelinpäivystys 09-7260711 (24h)

                                                             

Ajankohtaista

Poikkeustilanteen aikana palvelemme normaalisti ja huomioimme asiakkaan turvallisuuden. Mikäli et pääse käymään, voit olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Huolehdimme ja opastamme hautausjärjestelyissä yksilölliset toiveenne huomioiden. 

Ota rohkeasti yhteyttä.

Kaikki toimipisteemme ovat avoinna.

Ota yhteyttä