Hautaustoimisto Munkkiniemi, Helsinki

Hautaustoimisto Pietétin yksi toimipisteissä sijaitsee Helsingin Munkkiniemessä, jonka lisäksi meillä on Helsingissä toinen hautaustoimisto Haagassa. Läheisen menettäminen ei ole koskaan helppoa, mutta olemme tukenasi hautajaisten järjestämisessä. Olemme tehneet hautaustoimistossamme asioimisen mahdollisimman helpoksi, jotta osaavaa ja asiantuntevaa palvelua olisi saatavilla myös suuren surun hetkellä.

Hienotunteisesti palveleva hautaustoimisto Munkkiniemessä

Meille tärkeintä on ihmisläheinen palvelu, jossa henkilökohtaisen palvelun avulla varmistamme käytännön asioiden hoitumisen surun keskellä. Haluamme tukea Teitä surun ja hämmennyksen keskellä tarjoamalla luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua. Hautaustoimistomme Munkkiniemessä pitää huolen, että hautaukseen ja muistotilaisuuteen liittyvät asiat hoidetaan Teidän kannaltanne mahdollisimman vaivattomasti.

Toimimme hienotunteisesti asiakkaan ehdoilla ja sovituista hautajaisjärjestelyistä laaditaan yksityskohtainen sopimus. Neuvomme ja opastamme kokonaisvaltaisesti kuolemantapaukseen liittyvissä asioissa.

Tervetuloa – Välkommen

Hautauspalvelu Pietét Oy - Munkkiniemi

Hautaustoimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Munkkiniemessä. Suosittelemme ajanvarauksen tekemistä puhelimitse tai sähköpostin välityksellä. Käydessänne meillä voimme sopia samalla muut hautaukseen liittyvät asiat, kuten muistotilaisuuden järjestämisen, hautakiveen liittyvät asiat sekä surukukat. 

Mirja Roitto ja Anni Päiväläinen

Huopalahdentie 3 
00330 Helsinki 

Hautaustoimisto avoinna ma-pe 9.00-16.00 tai sopimuksen mukaan.

Lauantaisin ajanvarauksella.

puh (09) 488 140
fax (09) 488 142

Päivystys 24 h
puh (09) 488 140

email: mirja.roitto@pietet.fi 

           anni.paivalainen@pietet.fi

Avoinna

arkisin 9-16

tai sopimuksen mukaan,

lauantaisin ajanvarauksella.

(09)488140

Puhelinpäivystys 09-488140 (24h)

                                                            

Ajankohtaista

Poikkeustilanteen aikana palvelemme normaalisti ja huomioimme asiakkaan turvallisuuden. Mikäli et pääse käymään, voit olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Huolehdimme ja opastamme hautausjärjestelyissä yksilölliset toiveenne huomioiden. 

Ota rohkeasti yhteyttä.

Kaikki toimipisteemme ovat avoinna.

Ota yhteyttä