Hautaustoimisto Helsinki, Munkkiniemi

Hautaustoimisto Pietét sijaitsee Helsingissä Munkkiniemessä, lisäksi meillä on Helsingissä toinen hautaustoimisto Haagassa. Läheisen menettäminen ei ole koskaan helppoa, mutta olemme tukenasi hautajaisten järjestämisessä. Olemme tehneet hautaustoimistossamme asioimisen mahdollisimman helpoksi, jotta osaavaa ja asiantuntevaa palvelua olisi saatavilla suuren surun hetkellä mahdollisimman helposti.

Palveleva hautaustoimisto Helsingissä

Meille tärkeintä on ihmisläheinen palvelu, jossa henkilökohtaisen palvelun avulla varmistamme käytännön asioiden hoitumisen surun keskellä. Haluamme tukea Teitä surun ja hämmennyksen keskellä tarjoamalla luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua. Hautaustoimistomme Helsingissä pitää huolen, että hautaukseen ja muistotilaisuuteen liittyvät asiat hoidetaan Teidän kannaltanne mahdollisimman vaivattomasti.

Toimimme hienotunteisesti asiakkaan ehdoilla ja sovituista hautajaisjärjestelyistä laaditaan yksityskohtainen sopimus. Neuvomme ja opastamme kokonaisvaltaisesti kuolemantapaukseen liittyvissä asioissa.

Tervetuloa – Välkommen

Hautauspalvelu Pietét Oy - Munkkiniemi

Mirja Roitto ja Anni Päiväläinen

Huopalahdentie 3 
00330 Helsinki 

Hautaustoimisto avoinna ma-pe 9.00-16.00 tai sopimuksen mukaan.

Lauantaisin ajanvarauksella.

puh (09) 488 140
fax (09) 488 142

Päivystys 24 h
puh (09) 488 140

email: mirja.roitto@pietet.fi 

           anni.paivalainen@pietet.fi

Avoinna

arkisin 9-16

tai sopimuksen mukaan,

lauantaisin ajanvarauksella.

(09)488140

Puhelinpäivystys 09-488140 (24h)

                                                            

Ajankohtaista

Ota yhteyttä