Hautaustoimisto Espoo, Tapiola

Hautaustoimisto Pietét sijaitsee Espoon Tapiolassa palvellen asiakkaitaan juuri kaivatussa laajuudessa. Olemme tehneet hautaustoimistossamme asioimisen mahdollisimman helpoksi, joten tarvittaessa meille voi jättää ihan kaiken hautajaisiin liittyvän huolehdittavaksi.  Läheisen menettäminen ei ole koskaan helppoa, mutta luotettavan ja ammattitaitoisen palvelun avulla varmistamme, että surutyölle jää aikaa. 

Voitte olla meihin yhteydessä puhelimitse tai tulla paikan päällä käymään, jolloin käymme läpi yhdessä hautajaisiin liittyviä asioita. Hautaustoimistomme Espoossa auttaa teitä järjestelyissä, ja voitte halutessanne jättää osan tai kaikki hautajaisiin liittyvistä asioista hoidettavaksemme. Pidämme huolen, että teille tärkeät asiat tulee huomioiduksi asiallisesti ja hienotunteisesti.

Hautaustoimisto Espoossa palvelee kaipauksen hetkellä

Tarjoamme henkilökohtaista ja ihmisläheistä palvelua, ja pidämme huolen käytännön asioiden hoitumisesta surun keskellä. Hautaustoimistomme Espoossa tarjoaa ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua ja varmistaa, että hautaukseen ja muistotilaisuuteen liittyvät asiat menevät Teidän kannaltanne mahdollisimman vaivattomasti.

Toimimme hienotunteisesti asiakkaan ehdoilla, ja sovituista hautajaisjärjestelyistä laaditaan aina yksityskohtainen sopimus. Neuvomme ja opastamme kokonaisvaltaisesti kuolemantapaukseen liittyvissä asioissa. 

Tervetuloa – Välkommen

Hautauspalvelu Pietét Oy - Espoon Tapiola

Laura Kivistö


Tapiontori 3 B, 02100 ESPOO

Espoon hautaustoimisto on avoinna ma- pe 9.00-16.00 tai sopimuksen mukaan.

Lauantaisin ajanvarauksella.

Puh (09) 45 595 650

Päivystys 24 h
puh (09) 45 595 650

email: laura.kivisto@pietet.fi

Avoinna

arkisin 9-16

tai sopimuksen mukaan,

lauantaisin ajanvarauksella.

(09)45595650

Puhelinpäivystys 09-45595650 (24h)

_______________________________________

Ajankohtaista

Ota yhteyttä