Hautaustoimisto Naantali

Hautaustoimisto Pietét on toiminut Turussa jo vuodesta 1993. Tarjoamme kaikki hautaukseen liittyvät palvelut poismenneen ja hänen läheistensä toiveiden mukaisesti. Yrityksellämme on toimipisteet myös Turussa Eerikinkadulla ja Kiinamyllynkadulla. Oma kukkakauppamme sijaitsee Eerikinkadun toimipisteen yhteydessä.

Täyden palvelun hautaustoimisto

Olemme tehneet hautaustoimistossa asioimisen mahdollisimman helpoksi. Toimimme hienotunteisesti asiakkaan ehdoilla ja laadimme sovituista hautajaisjärjestelyistä yksityiskohtaisen sopimuksen. Neuvomme ja opastamme kokonaisvaltaisesti kuolemantapaukseen liittyvissä asioissa. Tarvittaessa voimme tulla myös kotiin sopimaan järjestelyistä.

Tervetuloa – välkommen!

Huomaattehan, että hautausjärjestelyt voidaan aloittaa myös puhelimitse tai hoitaa jopa kokonaan etänä. Voitte olla meihin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Neuvomme ja opastamme teitä siinä, miten järjestelyt etenevät ja mitä täytyy ottaa huomioon. Arkkuja ja uurnia on esillä nettisivuillamme mutta mikäli toivomaanne mallia ei kuvistamme löydy, niin voimme auttaa valinnassa. Kaikki valikoimissa olevat uurnat ja arkut eivät nimittäin ole kuvattuna tuote-esittelyissä.

Yhteystiedot

Hautauspalvelu Pietét,
Riitta Vehanen Oy
Henrikinkatu 2
21100 Naantali

Avoinna arkisin klo 9-16 tai sopimuksen mukaan,
lauantaisin suljettu
puh (02) 4353 126
email: naantali@pietet.fi

Koronavirustilanteen vaikutukset aukioloon:
Suosittelemme ajanvarausta

Päivystys 24h
puh. (02) 2780 760
Päivystyskuljetukset
puh. 040 777 9022

Klikkaa ja avaa esite isompana

 

Avoinna

arkisin klo 9-16
tai sopimuksen mukaan
lauantaisin suljettu

(02) 4353 126
naantali@pietet.fi

Puhelinpäivystys 02 2780 760 (24 h)


Ajankohtaista

Olemme palanneet normaaliin arkeen. Huolehdimme edelleen turvallisesta asioinnista toimistoillamme ja palvelua on saatavilla myös etänä.

Neuvomme kokoontumisrajoituksien aiheuttamista erityisjärjestelyistä hautajaisten järjestämisessä.

Ota yhteyttä